En liten oppdatering

En liten oppdatering på hva som skjer i Ovis Records leieren om dagen,

Sounds from the underground 2 slippes nå 1.Mars med mange bra band på. Absolutt verdt å få med seg.Nå er den også gratis så ta kontakt med oss eller et av bandene på utgivelsen. Den blir også distribuert i Tyskland, Sverige, Norge , Australia og usa.

Vi fikk inn sykt mange forespørsler om å få bli med på vol2 og måtte desverre takke nei til en hel del band, så vi har bestemt oss for å slippe en vol 3 6.April.Denne er det fortsatt ledige plasser på. Ta kontakt med oss på hansen@ovisrecords.com om du ønsker å ta del på den. Her ser vi også etter sponsorer. Opplaget her vil også bli minimum 2500 DDC kort.

Artworken er ikke satt 100% enda men her er hva vi har så langt,

VOl 3 vil også bære preg av Metal, Punk og rock.

Vi er veldig overrasket over hvor godt vi har klart å samle musikken på disse utgivelsene, man skulle tro det ble et veldig langt sprik mellom metal og rock feks men ting flyter veldig bra sammen. Nå er jo i utgangspunktet ikke SFTU laget for å sitte å høre igjennom en haug av ganger men heller å plukke opp et par nye band for så å sjekke ut de videre.

Ikke veldig lenge til vi har BloodCargo vinylene på lager heller, vi har fått en del pre orders på denne og gleder oss til å få sendt den ut til dere.Muriel’s Dance er ei satans bra skiva med knall låter hele veien, og den vokser virkelig på deg når man får hørt en del på den. Anbefales på det varmeste, den ligger også ute digitalt om du skulle foretrekke det på de fleste stedene.

BerserkerfoX lager låter som aldri før og disse gutta har vokst enormt siden sist. De har riktig nok byttet ut tre stykker i bandet, men det nye er ut av en annen verden, vi skal holde dere oppdatert på den fronten fremover for her kommer det til å skje ting!